Acasă Educatie Apă Ilfov: Împreună învățăm să nu irosim apa

Apă Ilfov: Împreună învățăm să nu irosim apa

DISTRIBUIȚI

Elevii de la Școala Gimnazială nr.1 din Bragadiru au vizitat astăzi stația de epurare a apelor uzate din oraș. Le-a fost  arătat tot procesul de epurare a apei, iar cei mici au fost tare încântați. De experimentele din laboratorul de analize au fost efectiv fascinați. Au învățat cum se determină duritatea apei, cum ajunge apa să fie potabilă, bună de consum. Au mai văzut cum se extrag grăsimile, cum bacteriile consumă reziduurile organice și cum nămolul rezultat devine sursă de energie electrică și termică.

 „Nimeni nu poate trăi fără apă. Aproximativ două treimi din corpul nostru este format de apă. Nimic nu poate supraviețui fără apă”, a spus Rannya din clasa a-II-a A.

Această activitate a avut loc în contextul în care săptămâna asta este „Săptămâna Verde”.

2 COMENTARII

  1. […] Elevii de la Școala Gimnazială nr.1 din Bragadiru au vizitat astăzi stația de epurare a apelor uzate din oraș. Le-a fost  arătat tot procesul de epurare a apei, iar cei mici au fost tare încântați. De experimentele din laboratorul de analize au fost efectiv fascinați. Au învățat cum se determină duritatea apei, cum ajunge apa […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here