Acasă Info Local APIA va începe plățile pentru fermierii păgubiți de războiul din Ucraina

APIA va începe plățile pentru fermierii păgubiți de războiul din Ucraina

DISTRIBUIȚI

Bugetul Ministerului Agriculturii a fost suplimentat cu un miliard de lei pentru plata ajutoarelor către fermierii care au înregistrat pierderi din cauza războiului declanşat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei.

APIA începe autorizarea plăţilor, iar sumele le vor fi virate beneficiarilor la începutul săptămânii viitoare, spun autorităţile.

Ajutorul este acordat pentru fermierii din sectorul vegetal, pentru crescătorii de suine și păsări.

”Fermierii vor primi suta de euro pe hectar în sectorul vegetal, suta de euro pe UVM la porc și suta de euro pe UVM la pasăre. Avem peste 1,86 miliarde de lei alocați acestei măsuri”, a anunșat ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

1 COMENTARIU

  1. […] Bugetul Ministerului Agriculturii a fost suplimentat cu un miliard de lei pentru plata ajutoarelor către fermierii care au înregistrat pierderi din cauza războiului declanşat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei. APIA începe autorizarea plăţilor, iar sumele le vor fi virate beneficiarilor la începutul săptămânii viitoare, spun autorităţile. Ajutorul este acordat pentru fermierii din sectorul vegetal, pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here