Acasă Interne Aproape 2.500 de evenimente constatate de polițiști în prima zi de Paști

Aproape 2.500 de evenimente constatate de polițiști în prima zi de Paști

DISTRIBUIȚI

În ziua de 28 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la 2.435 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.049, au fost sesizate prin 112.

Polițiști au acționat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranța cetățenilor și liniștea comunităților.

Astfel, au fost constatate 653 de infracţiuni, 88 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 2.842 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la 1.061.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de aproape 3.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acționat cu 269 de aparate radar pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 118 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 266 de permise de conducere și retrase 36 de certificate de înmatriculare.

Din partea IPJ Ilfov nu am primit până la ora transmiterii acestei informații niciuun comunicat cu privire la acțiunile întreprinse cu ocazia Sărbătorilor Pascale și a minivacanței prelungite de care beneficiază bugetarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here