Acasă Politic Apropo de traseism politic: Petre Roman, fost PD și PNL, deschide lista...

Apropo de traseism politic: Petre Roman, fost PD și PNL, deschide lista consilierilor generali a PSD la București

DISTRIBUIȚI

Chiar dacă PSD acuză PNL că îi ia primarii, Petre Roman, fost PD și PNL deschide lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București. Pe listă mai sunt Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu și Elisabeta Lipă.

PSD a depus, luni, la Biroul Electoral, lista candidaților pentru Consiliul General al Municipiului București, care este condusă de fostul premier Petre Roman, fondatorul Partidului Democrat și fost senator PNL. Între candidații propuși de Gabriela Firea pentru CGMB se mai află Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă și Daniel Pancu.

”Personalități marcante ale tarii si Capirtlei ni se alatura pentru a continua ceea ce am inceput acum patru an: modernizarea Bucurestiului! Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla Petre Roman – prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu, oamenii de sport si fair-play : Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri”, a anunțat Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here