Acasă Info Local ATENȚIE MARE LA HOȚI!

ATENȚIE MARE LA HOȚI!

DISTRIBUIȚI

politia_arestat

Polițiștii din Popești-Leordeni au identificat doi indivizi, ambii de 19 ani, bănuiți că, în noaptea de 10 spre 11 iulie a.c. au pătruns, prin forțarea unei ferestre, în interiorul unui apartament din acest oraș, de unde au furat aparatură electronică, pe care, ulterior, au fi vândut-o. În prezent, cei în cauză sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Recomandări pentru prevenirea furturilor din locuințe, pe perioada concediului

Când plecaţi, nu lăsaţi în locuinţă sume de bani sau bunuri foarte valoroase. Le puteţi lăsa la rude/prieteni sau chiar într-un loc sigur de depozitare!

Nu faceţi publică părăsirea locuinţei!

Evitaţi să duceţi bagajele la maşină în momente în care vă vede foarte multă lume!

Rugaţi un vecin de încredere să vă supravegheze apartamentul sau casa în perioada în care sunteţi plecaţi!

Dacă o rudă/un vecin va intra din când în când în casă şi va aprinde lumina, va trage perdelele, casa dumneavoastră nu va părea nelocuită!

În niciun caz, nu lăsaţi geamurile deschise dacă locuiţi la parter sau la ultimul etaj! Atenţie la geamurile mici de la baie, bucătărie sau cămară!

Tot vecinii vă pot ridica facturile sau înştiinţările lăsate în uşă, pentru că prezenţa acestora anunţă hoţii că lipsiţi de acasă, de ceva timp, şi că pot opera liniştiţi.

Dacă aveţi sistem de alarmă/supraveghere video, asiguraţi-vă că sunt activate!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here