Acasă Info Local ATENȚIE! ȘOFERI

ATENȚIE! ȘOFERI

DISTRIBUIȚI

TRAFIC RUTIER ÎN CONDIȚII DE IARNĂ (VISCOL)

Update: ora 17,00

  În Ilfov se circulă cu dificultate, în condiţii de viscol și o vizibilitate scăzută sub 100 de metri. Cu toate acestea, pe drumurile județene (DJ) se circulă în condiții bune, nu există drumuri județene impracticabile. Drumurile Naționale (DN) nu intră sub aria de  responsabilitate a Consiliului Județean Ilfov.

Cel mai greu se circulă pe DN3 Brăneşti – Islaz, DN4 Bucureşti – Frumuşani şi pe DNCB Săftica – Tâncăbeşti unde, pe alocuri, vizibilitatea este sub 50 de metri, anunță Centrul Infotrafic din  Inspectoratul General al Poliției Române. Politiștii recomandăviscol adaptarea vitezei în funcţie de vizibilitate, mărirea distanţei în mers şi folosirea luminilor de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

Update: ora 14.00: se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din județ

La ora 10:00, pe drumurile din Ilfov traficul rutier se desfăşura în condiţii de iarnă (viscol), vizibilitatea scăzând sub 100 de metri.

Cel mai greu se circulă pe DN3 Brăneşti – Islaz şi pe DNCB Săftica – Tâncăbeşti vizibilitate pe alocuri sub 50 de metri.

Se recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here