Acasă Editorial AUTOBIOGRAFIE – (În loc de editorial)

AUTOBIOGRAFIE – (În loc de editorial)

DISTRIBUIȚI

foto-click-2                                      

Politicianul  

Am fost director la o mare întreprindere socialistă, Cafeaua de dimineață era pregătită de o secretară sexy, mergeam la serviciu cu Dacia neagră. Odată am fost întrebat dacă fabrica nu contribuie cu 10.000 de lei pentru înmormântarea unui tovarăș de la Comitetul Central… Am răspuns că, cu atâți bani, aș înmormânta tot Comitetul Central. Din acel moment am devenit director la o întreprindere mai mică.

Cafeaua de dimineață era pregătită de o secretară mai în vârstă, iar la serviciu mergeam cu furgoneta fabricii. Odată am fost apostrofat că nu am fost la ultima ședință de partid. Am răspuns că, dacă știam că e ultima, m-aș fi dus cu siguranță.

Din acel moment am lucrat ca maistru. La serviciu, mergeam cu mașina proprie și îmi făcean singur cafeaua de dimineață. În atelier aveam pe perete poza lui Ceaușescu și pe cea a Lolobrigidei. Odată mi-au spus să dau jos poza curvei, iar eu am dat jos poza lui Ceaușescu. Din acel moment am lucrat zilier la săpat șanțuri.

Mergeam la serviciu cu bicicleta și îmi aduceam cafeaua de acasă, în termos. Odată, în timp ce săpam șanțul, au venit și mi-au spus să îmi iau bicicleta de acolo că urma să treacă o delegație de partid de la București. Am răspuns că să nu își facă probleme că bicicleta e legată și că nu au cum să mi-o fure… Din acel moment am rămas fără serviciu.

O vreme am fost șomer, până când a venit Revoluția. M-am reabilitat, am intrat în politică și m-am înscris într-un partid. Acum cafeaua îmi este servită de o secretară sexy, la serviciu merg cu un Audi cu șofer personal… În rest, îmi țin gura și, din când în când, ridic mâna să votez, îmi crește nivelul de trai și acoperirea cheltuielilor”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here