Acasă Social Autorecenzarea asistată – ajutor în completarea chestionarelor online

Autorecenzarea asistată – ajutor în completarea chestionarelor online

DISTRIBUIȚI

Autorecenzarea asistată este o altă premieră a cercetării sociologice la nivel național. Asta înseamnă că cei care nu se pricep să intre pe internet pot cere ajutorul recenzorilor, la sediile primăriilor sau în locurile special amenajate. Găsiți aici lista pentru tot județul Ilfov: https://s9.ro/1kyy.

Atenție: autorecenzarea se face în localitatea de reședință, adică acolo unde locuiți, nu unde aveți adresa din buletin. Cine vrea ajutor în completarea chestionarului trebuie doar să își stie codul numeric personal ( CNP) nici măcar nu e nevoie să aibă buletinul la el.

De asemenea, trebuie să știe și codurile numeric personale (CNP) ale celorlalte persoane care locuiesc în aceeași gospodărie. Cu CNP-urile mergeți la cel mai apropiat centru. Acolo, puteți folosi propriul dispozitiv electronic sau pe cele puse la dispoziție de recenzori.

Fiecare recenzor are câte două tablete, deci, vor putea ajuta câte două persone simultan. Pe fiecare tabletă este câte o adreă de e-mail dedicată, pentru pre-înregistrarea personelor asistate și pentru primirea link-ului câtre chestionarul de recenzare.

Dacă nu vă completați datele online, un recenzor va veni acasă la dumneavoastră, în perioada 16 mai-17 iulie 2022.

Pentru orice problemă legată de recensământ vă rugăm să apelați numărul de telefon special creat: 0314338300.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here