Acasă Economie AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ ARE PAGINĂ PE FACEBOOK

AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ ARE PAGINĂ PE FACEBOOK

DISTRIBUIȚI

AEP

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță lansarea paginii sale oficiale de Facebook, care poate fi accesată la următorul link: https://www.facebook.com/AutoritateaElectoralaPermanenta/.

AEP își propune să fie o prezență activă și în spațiul virtual al social media, pentru a comunica mai rapid și mai eficient cu cetățenii, care reprezintă ”publicul-țintă” al tuturor acțiunilor întreprinse de noi în organizarea și desfășurarea unor alegeri libere și corecte.

”Vom fi alături de alegătorii români din țară și din străinătate, pentru că votul fiecăruia dintre ei contează, iar obiectivul nostru este să-i ajutăm să devină cetățeni informați. Noul canal de comunicare va fi folosit în special pentru a-i ajuta să-și cunoască drepturile electorale, să știe cum să și le exercite și să se informeze direct ”de la sursă” pe orice temă care are legătură cu participarea lor în alegeri. Așadar, cetățenii din țară și din străinătate care vor să fie corect informați în domeniul electoral sunt invitați să ne viziteze pagina de Facebook. Aici vor găsi toate informațiile de care au nevoie, prezentate într-o formă accesibilă: știri, fotografii și clipuri de informare”.

”Unul dintre clipurile postate pe pagina noastră de Facebook vine în întâmpinarea întrebărilor pe care și le pun concetățenii noștri cu domiciliul sau reședința în străinătate, în legătură cu votul lor la alegerile parlamentare din 2016, cum ar fi: cum și când se pot înscrie în Registrul electoral, cum și unde vor vota, cu ce acte de identitate, câte secții de votare vor fi organizate pentru ei? Cei care doresc să devină operatori ai birourilor electorale ale secțiilor de votare sau experți electorali se pot documenta rapid accesând pagina noastră oficială de Facebook. Clipurile realizate de AEP pentru informarea alegătorilor conțin toate datele care îi interesează pe aceștia, într-o formă atractivă și accesibilă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here