Acasă Educatie Balotești, Mogoșoaia și Ștefănești trec din nou la școala online

Balotești, Mogoșoaia și Ștefănești trec din nou la școala online

DISTRIBUIȚI

Prefecura Ilfov anunță că în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov fost adoptată Hotărârea nr. 42 din 21 martie 2021 privind adoptarea unor măsuri pentru unele unități de învățământ din județ.

Începând cu data de 22 martie 2021 sunt suspendate activitățile didactice care presupun prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitățile Balotești, Mogoșoaia și Ștefănești ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării procesul de învățământ se desfășoară online.

Având în vedere faptul că în perioada 22 – 31 martie 2021 se desfășoară simulările pentru evaluările naționale 2021 și examenele naționale de bacalaureat 2021, deplasarea elevilor în vederea participării la simulările pentru examenele naționale, este circumscrisă altor motive justificate din ordinele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind instituirea carantinei zonale și reprezintă o excepție de la măsura interzicerii circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în interiorul și în afara zonei carantinate.

În unitățile de învățământ din localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare sau egală de/cu 6/1.000 locuitori se pot organiza simulări ale examenelor naționale, cu prezență fizică, după încetarea măsurilor de carantinare, conform unui calendar aprobat de Inspectoratul Școlar Județean, nu mai târziu de 15 mai 2021.

Pentru a consulta Hotărârea CJSU Ilfov nr. 42 din 21.03.2021, click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here