Acasă Economie Bani de alune

Bani de alune

DISTRIBUIȚI

Bugetul pe 2021 se naște greu din cauza cheltuielilor mari și a lipsei de bani. Florin Cîțu încearcă să taie pe unde poate, dar posibilitățile sunt limitate. Nu e nici timp și nici voință politică de a renunța la adevăratele găuri negre care înghit anual sume uriașe. Așa că Executivul s-a oprit deocamdată la tichetele de vacanță și gratuitatea pentru transport acordată studenților.

Cum informația a fost lansată pe surse, e posibil să se renunțe și la această idee, dacă se dovedește că nu e prea populară. Mai sunt vizate și diverse sporuri pentru bugetari.

Nici pensiile nu vor crește anul acesta, a anunțat liderul PNL Ludovic Orban, aceasta fiind o decizie luată de coaliția de guvernare.

Întrebat dacă social-democrații vor manifesta în stradă față de tăierile de cheltuieli pe care Guvernul Cîțu intenționează să le facă, secretarul general al PSD Paul Stănescu a precizat că se analizează acest lucru.

Între timp, sunt în toi discuțiile privind cheltuirea banilor europeni în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Premierul Florin Cîțu își va încheia săptâmâna cu o vizită la Bruxelles, unde va avea întâlniri cu mai mulți lideri europeni. – sursa: EurActiv.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here