Acasă Economie BANI DE LA JUDEȚ PENTRU CORNETU, DOMNEȘTI, DRAGOMIREȘTI ȘI CIOROGÂRLA

BANI DE LA JUDEȚ PENTRU CORNETU, DOMNEȘTI, DRAGOMIREȘTI ȘI CIOROGÂRLA

DISTRIBUIȚI

bani-de-la-judet

Consiliul Județean Ilfov a aprobat, la ultima ședință, asocierea cu Consiliul Local al comunei Cornetu pentru realizarea obiectivului de interes public privind modernizarea străzii Garoafei. Este vorba despre sistemul rutier, amenajarea unor rigole, trotuare și spații verzi, în valoare de 3.170.316 lei, din care contribuția CJ Ilfov este 2,3 milioane lei, iar cea a Consiliului Local Cornetu – 870.316 lei.

De asemenea, a fost aprobată asocierea CJ Ilfov cu Consliliul Local al comunei Domnești pentru modernizarea sistemului rutier pe șoseaua Caragea Vodă, șoseaua Curtea Domnească, strada Transilvaniei, strada Argeșului, strada Primăverii și intrarea Făgetului. Valoarea proiectuluii se ridică la 6.876.423 lei, din care instituția condusă de Marian Petrache va contribui cu patru milioane de lei.

Totodată, CJ Ilfov va contribui cu 4,89 milioane lei la amenajarea unor trotuare, piste pentru bicicliști și lucrări de canalizare prin vacuum pe DJ 143 și DJ 601 A în comuna Dragomirești Vale, proiectul având o valoare totală de 5.438.177.75 lei.

Cu 4.050.000 lei va contribui CJ Ilfov și la extinderea construcției Școlii Gimnaziale nr.1 din comuna Ciorogârla, Consiliul Local aprobând suma de 450.000 de lei.

Constribuția în cadrul asocierilor încheiate se acordă în funcție de veniturile încasate la bugetul local al județului Ilfov, fiind prioritare proiectele de investiții derulate de CJ Ilfov. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here