Acasă Anchete Bărbat depistat în flagrant delict de polițiștii ilfoveni, în timp ce încerca...

Bărbat depistat în flagrant delict de polițiștii ilfoveni, în timp ce încerca să vândă o armă letală

DISTRIBUIȚI

La data de 20 martie a.c., polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, urmează să cumpere o armă letală și muniția aferentă acesteia, tranzacție ce se va desfășura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava.

În temeiul sesizării, polițiștii din Măgurele au efectuat verificări, constatând faptul că, pe numele bărbatului, de 43 de ani, care ar fi urmat să vândă arma, au fost emise 2 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Imediat, polițiștii din Măgurele, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la adresa respectivă, iar, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, au descins în imobil, context în care l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul de 43 ani, în timp ce acesta oferea spre vânzare bărbatului de 42 de ani, o armă letală și muniția aferentă acesteia.

Polițiștii ilfoveni au pus în aplicare cele 2 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele bărbatului în cauză, de către Judecătoria Sectorului 5 București la datele de 28.02.2024 și 05.03.2024, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Arma letală și cele 11 cartușe au fost ridicate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

2 COMENTARII

  1. […] La data de 20 martie a.c., polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, urmează să cumpere o armă letală și muniția aferentă acesteia, tranzacție ce se va desfășura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava. În temeiul sesizării, polițiștii din Măgurele au efectuat […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here