Acasă Politic Barna îl propune pe Drulă președinte al Camerei Deputaților

Barna îl propune pe Drulă președinte al Camerei Deputaților

DISTRIBUIȚI

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a anunțat marți o propunere pentru președintele PNL, Ludovic Orban și pentru președintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a debloca negocierile. Barna le cere să facă parte toți trei din Guvern, în calitate de vicepremieri, iar pentru șefia Camerei Deputaților, USR PLUS îl propune pe Cătălin Drulă. ”Un guvern în care premierul va avea ca vicepremieri cei trei lideri ai partidelor din coaliție, va fi credibil și nu va mai avea nevoie de alte comitete și putem face astfel o coaliție solidă și stabilă”, a declarat Dan Barna.

Barna a făcut și o altă propunere pentru șefia Camerei Deputaților. ”Încercăm o nouă soluție și propunem o altă candidatură la șefia Camerei Deputaților. Considerăm că echilibru trebuie să existe. O să îl propun pe Cătălin Drulă, un coleg cu o experiență semnificativă”, a declarat acesta.

Copreședintele USR PLUS susține că astfel vor fi deblocate negocierile, iar cele trei partide vor putea discuta despre programele de guvernare. Foto: Facebook USR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here