Acasă Info Local Bătaie cu săbii și topoare la Glina

Bătaie cu săbii și topoare la Glina

DISTRIBUIȚI

S-a lăsat din nou cu scandal, seara trecută, în comuna Glina. Patru persoane au ajuns la spital, după ce două familii rivale s-au bătut cu săbii, bâte și topoare, pe străzile din localitate. Poliția Ilfov a fost sesizată, în jurul orelor 20.00. Conflictul ar fi izbucnit de la o datorie pe care unul dintre agresori o avea la una dintre victime.

Potrivit martorilor, 15 bărbaţi înarmaţi cu săbii, bâte și topoare ar fi intrat peste membrii altei familii și i-au luat la bătaie. Patru persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transportate cu ambulanța la un spital din București

La puţin timp după scandal, 11 dintre bătăuși au fost identificaţi, cinci dintre ei fiind duşi la sediul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni pentru audieri.

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în satul Glina, din Judeţul Ilfov, există în desfăşurare un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni şi Pantelimon împreună cu alte forţe operative, precum şi efective de jandarmi, pentru desfăşurarea activităţilor specifice. La momentul sosirii acestora, conflictul nu se mai afla în desfăşurare însă, au fost găsite şi identificate 3 persoane, respectiv o femeie şi doi bărbaţi, care prezentau leziuni traumatice, rezultând indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicate în conflict”, a transmis IPJ Ilfov. Scandalul s-a lăsat cu un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here