Acasă Info Local Blocaj pe Balotesti-Dimieni-Tunari-Pipera

Blocaj pe Balotesti-Dimieni-Tunari-Pipera

DISTRIBUIȚI

Miercuri dimineata, intre orele 7.30 si 9.00, pe ruta de intrare in Bucuresti, Balotesti-Dimieni-Tunari-Pipera s-a format o coada de sute de masini. Circulatia a fost aproape paralizata de puhoiul de automobilisti care au vrut sa evite intrarea in Capitala pe DN1 si au ales acest drum ocolitor, scrie Hotnews.ro.

Asta dupa ce Primaria Capitalei a inceput la finalul saptamanii trecute amenajarea benzii unice RATB pe traseul DN1 – Bd. Kiseleff – Bd. Prezan – Calea Dorobanti. Din aceasta cauza, traficul la intrarea in Bucuresti dinspre DN 1 a fost complet dat peste cap luni dimineata, cozile incepand de la Saftica si Balotesti. Blocajul din aceasta zona a cauzat ambuteiaje in lant la aproape toate intrazile in Bucuresti din zona de Nord. Motivul blocajului? Infiintarea benzilor RATB fara o pregatire prealabila prin realizarea de linii de transport in comun pentru soferii afectati.
Exemplul din aceste zile demonstreaza clar cum o masura corecta – benzile unice exista in toate capitalele europene – poate fi pur si simplu dinamitata de implementarea gresita.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here