Acasă Anunturi Bragadiru: creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea Primăriei

Bragadiru: creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea Primăriei

DISTRIBUIȚI

COMUNICAT DE PRESĂ

 

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

 

 

Primăria orașului Bragadiru anunță semnarea contractului de finanțare nr. 8680/21.01.2023 pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Clădirea Primăriei din Orașul Bragadiru, Județul Ilfov”, cod proiect C10-I3- 385.

Obiectivul proiectului este renovarea energetică moderată a clădirii Primăriei, pentru îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la o reducere cu minim 30% a necesarului de energie primară.

Perioada de implementare a proiectului este de 26 de luni în perioada 10.05.2022 și 10.07.2024 această perioadă cuprinzând și activități realizate înainte de semnarea contractului de finanțare.

Proiectul este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – FONDUL LOCAL, Investiția I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Valoarea totală a proiectului este de 7.358.543,84 lei cu tva, valoare eligibilă nerambursabilă.

Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT oraș Bragadiru.

 

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

 

3 COMENTARII

  1. […] COMUNICAT DE PRESĂ   “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”     Primăria orașului Bragadiru anunță semnarea contractului de finanțare nr. 8680/21.01.2023 pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Clădirea Primăriei din Orașul Bragadiru, Județul Ilfov”, cod proiect C10-I3- 385. Obiectivul proiectului este renovarea energetică moderată a clădirii Primăriei, pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here