Acasă Educatie Bragadiru: Festivalul regional ”Zâmbete în pași de dans”, ediția a XI-a

Bragadiru: Festivalul regional ”Zâmbete în pași de dans”, ediția a XI-a

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, a premiat copiii învingători la Festivalul regional – faza județeană ”Zâmbete în pași de dans”, ediția a XI-a, desfășurat în parteneriat cu Palatul Copiilor și Elevilor Buftea și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.

Pe scena Casei de Cultură ”Mihai Eminescu” din Bragadiru au urcat copii din județele Călărași, Prahova, Argeș, Brașov, Ialomița, Hunedoara și municipiul București.

Din Ilfov au participat ansamblurile ”Fluturașul” de la Palatul Copiilor și Elevilor Buftea, ”Artis”, ”Dyvas” și ”Plaiuri ilfovene” de la Școala nr. 1 din 1 Decembrie, ansamblul din comuna Dascălu și ”Jilăveanca” de la Jilava.

În fața unei săli arhipline, copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani s-au întrecut la dansuri de caracter, modern, clasic, sportiv, fantezie coregrafică, street dance solo și de grup, balet, popular, de revistă, trend, etno și contemporan.

Consiliul Județean Ilfov este pe punctul de a implementa proiectul ”Sportul pentru toți”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și cluburile sportive din județ, și susține orice formă de mișcare care poate contribui la buna dezvoltare fizică și psihică a copiilor ilfoveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here