Acasă Info Local BUFTEA

BUFTEA

DISTRIBUIȚI

APEL CĂTRE PRIMARI

Liga primarilorCu ocazia Ligii primarilor desfășurată la Buftea, la 10 aprilie curent, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, și prefectul Mihai Daniel Rășică, au adresat lansat un apel pentru buna desfășurare a alegerilor din 25 mai. Prefectul Rășică a precizat că în fiecare dintre cele 40 de primării ale județului trebuie să existe permanent o persoană de legătură, atrăgând atenția că există cazuri (cum este cel de la Petrăchioaia) unde nimeni nu răspunde la nicio adresă, nu există niciun comunicator. ”De ce la Bragadiru, Berceni, Buftea se poate, iar la Petrăchioaia nu? ”Ne ajutăm reciproc”, a subliniat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

În altă ordine de idei, președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a readus în discuție fondurile comunitare, precizând că la ora actuală ”ne chinuim să avem discutăm” cu Bucureștiul, la nivel de regiune, ”pentru a vedea care sunt nevoile lor și care sunt nevoile noastre” în vederea atragerii banilor. Referindu-se la faptul că, la ora actuală, se lucrează la un proiect de gestionare a drumurilor județene, Petrache a atras atenția asupra proiectelor ratate până acum de Ilfov – ”din cauza orgoliilor” (apă-canal, deșeuri menajere).

La Ligă au participat doar 12 primari din cei 40 de primari din județ și câțiva șefi de deconcentrate.

2 COMENTARII

  1. Frumos din partea celor de la Pro TV. Cred ca eeuisinma la care au participat Altetele Voastre a fost cea mai reusita, pentru ca in general la Happy Hour sunt subiecte si invitati ce ar trbui sa starneasca rasul, uneori cazand in penibil prin expunerea unor invitati ce nu au tinut o carte in mana, cu exceptia celei de identitate (ca sa nu le zic mahalagii).A.M.

  2. Un cacat de politist ca daca era un om destept nu se facea politist. Sclavul lui Pandele si a lui Firea. Un frustrat pitic si gras cu un garacter de 2 bani, si n o spun doar eu ci o spun toti din jurul lui…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here