Acasă Economie Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi la Ilfov

Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi la Ilfov

DISTRIBUIȚI

POT CE POȚI ȘI TU, ANGAJEAZĂ-MĂ!

În fiecare an, la 3 decembrie, este marcată “Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi”, cu scopul de a promova şi implementa programele destinate îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru aceste categorii sociale defavorizate.

În acest context, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov a  organizat, luni dimineață, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi, la sediul său din strada Ruginoasa, nr.4, Sector 4, București. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Corin Florentina Preda, la această acțiune au fost invitate toate persoanele cu dizabilități care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea locului de muncă. Cu eforturi minime, angajatorii pot deveni partenerii noștri prin încadrarea persoanelor cu dizabilități.

Reamintim faptul că, potrivit Legii nr. 76/2002 privind asigurările pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, AJOFM acordă subvenții, pe o perioadă de 12 luni, angajatorilor care încadrează persoane cu handicap pe perioadă nedeterminată, cu condiția menținerii în activitate cel puțin 18 luni de la data angajării. Subvenția lunară este de 2.250 de lei și se acordă proporțional cu timpul lucrat.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here