Acasă Economie C.J. ILFOV PARTICIPĂ CU 34,8 MILIOANE LEI LA MODERNIZAREA D.J. 401 A...

C.J. ILFOV PARTICIPĂ CU 34,8 MILIOANE LEI LA MODERNIZAREA D.J. 401 A VIDRA – DOMNEȘTI

DISTRIBUIȚI

D.J. 401 A -La 29 aprilie, Consiliul Județean Ilfov a aprobat plata a 34,8 milioane lei, co-finanțare la cheltuielile eligibile și plata cheltuielilor neeligibile și conexe aferente proiectului privind modernizarea sistemului rutier pe Drumul Județean nr. 401 A Vidra – Domnești. Valoarea totală a proiectului este 85,75 milioane lei, iar cea neeligibilă – 10.000 lei.

După cum se cunoaște, C.J. Ilfov are ca sarcină să ia toate măsurile pentru asigurarea unor condiții adecvate de siguranță rutieră și protecția pietonilor, repsctiv de a asigura avizarea lucrărilor de modernizare pe tronsonul amintit, astfel încât circulația vehiculelor și a pietonilor să se efectueze în condiții de siguranță și confort. Proiectul își propune readucerea acestui drum județean la nivelul tehnic prevăzut de reglementările în vigoare.

În afară de asfaltare, vor fi realizate amenajări compleze privind sistematizarea elementelor geometrice, a unei semnalizări rutiere eficiente, vor fi trasate trotuare pe ambele părți ale carosabilului și, nu în ultimul rând, vor fi realizate aliniamente de arbori și ale spațiilor verzi în lungul străzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here