Acasă Cultura Campania CSO Voluntari de responsabilitate socială și-a desfășurat al treilea episod

Campania CSO Voluntari de responsabilitate socială și-a desfășurat al treilea episod

DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, campania CSO Voluntari de responsabilitate socială și-a desfășurat al treilea episod. Handbalistele pregătite de profesorii Marius Lupu și Teodora Curea s-au bucurat mult de antrenamentul special pe care l-au desfășurat vineri în Sala de Sport ”Andreea Isărescu”. Cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, acești copii au reușit să transmită dragostea lor pentru sport și determinarea a de se ține de treabă chiar și în aceste vremuri care ne îngreunează tuturor activitatea.

Echipa de handbal Rapid București a răspuns invitației CSO Voluntari de a trimite două dintre sportivele formației de senioare, pentru a le vorbi junioarelor de la clubul ilfovean. Astfel, de vineri, rapidistele Jasna Boljevic și Claudia Constantinescu au devenit modele pentru tinerele handbaliste.  Ele au participat la un antrenament deschis cu peste 30 de copii, în sala ”Andreea Isărescu” din Voluntari, intrând ușor în rolul de mentori.

Fetițele au fost pe cât de surprinse, pe atât de curioase să afle povestea celor două jucătoare. Au trăit prin Jasna emoțiile participării la Olimpiadă, bucuria câștigării Campionatului European din 2012 și au înțeles momentele dificile prin care Claudia a trecut în urma accidentării la umăr. Au înțeles că trebuie să aibă încredere în ele, în forțele proprii și să nu accepte ”nu” ca răspuns pentru visurile lor.

S-au legat chiar și mici prietenii, iar numărul de followeri pe care Jasna și Claudia îl aveau pe Facebook și Instagram a crescut cu siguranță.

La final, după un antrenament de o oră și jumătate, toată lumea a primit cadouri din partea Mozzart România: rucsacuri, tricouri, șepci, bidoane de apă, diplome și medalii.

”Believe in Yourself” by Mozzart continuă în luna decembrie cu juniorii echipelor U14 și U15 ale secției de baschet CSO Voluntari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here