Acasă Info Local Campania ”Ilfov fără țânțari” cu tratamente terestre se va face de două...

Campania ”Ilfov fără țânțari” cu tratamente terestre se va face de două ori pe lună

DISTRIBUIȚI

În urma solicitărilor Unităților Administrativ-Teritoriale, Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, va acționa din două în două săptămâni, în perioada iulie – august 2024.

În urma ploilor repetate și a căldurii bruște excesive, s-a creat un mediu propice infestării cu insecte de disconfort.

În luna iulie, vor fi intervenții în toate localitățile din județ, în perioadele 1-3 și 22-24.

În conformitate cu planul, finanțarea necesară este asigurată de Consiliul Județean Ilfov, iar execuția efectivă a acțiunilor este realizată de Serviciul Județean de Dezinsecție.

Administrațiile locale din județ sunt responsabile pentru desemnarea unui coordonator care va monitoriza desfășurarea dezinsecției și va comunica detaliile la nivel local.

Tratamentele vor fi adaptate condițiilor meteorologice și vor utiliza insecticidul STING în doză de 30 ml/ha.

Fiecare vehicul utilizat în cadrul campaniei este echipat cu GPS, permițând monitorizarea în timp real pe o hartă interactivă disponibilă pe pagina de Facebook a Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov.

 

 

2 COMENTARII

  1. […] În urma solicitărilor Unităților Administrativ-Teritoriale, Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, va acționa din două în două săptămâni, în perioada iulie – august 2024. În urma ploilor repetate și a căldurii bruște excesive, s-a creat un mediu propice infestării cu insecte de disconfort . În luna iulie, vor fi […] Citeste mai mult […]

  2. […] În urma solicitărilor Unităților Administrativ-Teritoriale, Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, va acționa din două în două săptămâni, în perioada iulie – august 2024. În urma ploilor repetate și a căldurii bruște excesive, s-a creat un mediu propice infestării cu insecte de disconfort. În luna iulie, vor fi intervenții […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here