Acasă Social Campanie amplă de donare de sânge în Ilfov

Campanie amplă de donare de sânge în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Județul Ilvov s-a alăturat ieri într-un număr impresionant proiectului Digi24 „Avem același sânge”. Sute de cetățeni din Ilfov au donat sânge, inclusiv angajații CJ Ilfov, polițiștii, jandarmii și pompierii din Ilfov.

O mare de oameni a fost la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, acolo unde s-a desfășurat totul. Încă o dată, ilfovenii, au arătat că le pasă de semenii lor aflați în suferință.

”Fac apel la oameni să doneze constant! Este nevoie de sânge peste tot în țară, dar cea mai mare nevoie e aici, în regiunea noastră, în București-Ilfov, pentru că aici sunt cele mai multe spitale și cei mai mulți pacienți”, a declarat  Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov.

3 COMENTARII

  1. […] Județul Ilvov s-a alăturat ieri într-un număr impresionant proiectului Digi24 „Avem același sânge”. Sute de cetățeni din Ilfov au donat sânge, inclusiv angajații CJ Ilfov, polițiștii, jandarmii și pompierii din Ilfov. O mare de oameni a fost la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, acolo unde s-a desfășurat totul. Încă o dată, ilfovenii, au arătat că […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here