Acasă Info Local Campanie de sterilizare gratuită a pisicilor în București și Ilfov

Campanie de sterilizare gratuită a pisicilor în București și Ilfov

DISTRIBUIȚI

Asociația Animal Society, în parteneriat cu Vier Pfoten, demarează o nouă campanie de sterilizare a pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân, din București și din localitățile limitrofe.

Intitulată ”«Miau» sterilizat pisica”, campania se va desfășura, începând cu data de 18 mai 2020, timp de trei săptămâni, cu posibilitatea de prelungire. Sterilizările vor fi gratuite și vizează doar pisicile de rasă comună. Campania se va desfășura pe bază de programări, acestea putând fi făcute la numărul 0730.583.510, începând cu data de 11 mai 2020.

Sterilizările vor avea loc în clinica din Popești-Leordeni, dar, în contextul pandemiei de coronavirus, reprezentanții asociației vor prelua animalele direct de la domiciliul solicitanților sau din locurile indicate de aceștia, cu respectarea strictă a măsurilor de limitare a răspândirii virusului COVID-19 impuse de autorități. Animalele vor fi ulterior returnate proprietarilor sau în teritoriu.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, sterilizarea în masă este cea mai eficientă și mai umană metodă de a reduce numărul animalelor fără stăpân și suferința în rândul acestora.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =