Acasă Info Local Campanie de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună la...

Campanie de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună la Măgurele

DISTRIBUIȚI

Echipa de medici veterinari ai Animal Society va fi mobilizată în următoarele săptămâni la Măgurele, pe strada Bujorilor nr. 4, pentru continuarea campaniilor de sterilizări gratuite din Ilfov, în cadrul parteneriatului pentru 2024 între Animal Society, Four Paws International și Consiliul Județean.

„Am mărit durata șederii în fiecare dintre localitățile vizate, pentru a ne asigura că acoperim sterilizarea unui număr cât mai mare de animale cu sau fără stăpân. Pe 15 ianuarie, demarăm seria campaniilor de sterilizări gratuite din județ, în Măgurele. Cetățenii din Ilfov s-au dovedit a fi oameni responsabili și implicați și suntem siguri că vor răspunde la fel de pozitiv campaniilor noastre, care le sunt puse la dispoziție gratuit, pentru binele animalelor și pentru bunăstarea comunităților din care fac parte. Suntem aici pentru ei și pentru a produce schimbări în bine pentru animalele comunității. Implicarea salvează vieți!”, declară Anca Tomescu, Președinte, Animal Society.

”Și-n Măgurele, ca-n multe alte localități din Ilfov, câinii intră și ies din curți. Printre gard ori direct pe ușa care stă mai mereu deschisă. Normal că vorbim de câini necastrați. Iată de unde pleacă problema câinilor de pe stradă! Sterilizarea este singura metodă eficientă prin care putem rezolva problema animalelor singure”, spune Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor, CJ Ilfov.

Locuitorii din Măgurele, interesați de campania care va începe luni, sunt rugați să își programeze animalul de companie pentru sterilizare la numărul de telefon 0751.235.009, începând de luni, 15 ianuarie. Apelurile pentru programări se pot efectua de luni până vineri, între  orele 10:00 și 14:00.

În vederea pregătirii animalului de companie pentru intervenția de sterilizare, proprietarii sunt rugați să nu îl hrănească cu cel puțin 10 ore înaintea intervenției.

3 COMENTARII

  1. […] Echipa de medici veterinari ai Animal Society va fi mobilizată în următoarele săptămâni la Măgurele, pe strada Bujorilor nr. 4, pentru continuarea campaniilor de sterilizări gratuite din Ilfov, în cadrul parteneriatului pentru 2024 între Animal Society, Four Paws International și Consiliul Județean. „Am mărit durata șederii în fiecare dintre localitățile vizate, pentru a ne asigura […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here