Acasă Info Local Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei – ”la plezneală?”

Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei – ”la plezneală?”

DISTRIBUIȚI

gabriela-fireaPentru că favoritul liberalilor pentru Primăria Capitalei, europarlamentarul Cristian Buşoi, se află pe locul al patrulea într-un sondaj comandat de PNL, în urma lui Călin Popescu – Tăriceanu, dar și a lui Nicușor Dan, social-democrații par hotărâți să o arunce în această luptă pe Gabriela Firea, considerând că aceasta ar avea șanse reale. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la RTV, că senatorul şi vicepreşedintele partidului, Gabriela Firea, poate fi ”o variantă foarte bună” pentru Primăria Generală a Capitalei, însă social-democraţii nu au luat, până în acest moment, o decizie. ”Gabi Firea poate fi o variantă foarte bună”.

Există însă și varianta ca numele Gabrielei Firea să fie aruncat ”la plezneală”, doar pentru a o putea măsura în sondajele de opinie.

Despre Firea se vorbește în mediul politic ilfovean că unii primari o roagă să candideze pentru președinția consiliului județean, în timp ce alții susțin că soțul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, are ”gânduri mult mai mari” pentru ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here