Acasă Info Local CANDIDATURA LUI PETRACHE LA CAPITALĂ, O VRĂJEALĂ

CANDIDATURA LUI PETRACHE LA CAPITALĂ, O VRĂJEALĂ

DISTRIBUIȚI

Petrache O discuție din cadrul întâlnirii liberalilor de la Pitești, de la sfârșitul săptămânii trecute, a făcut ca o anumită parte a presei centrale să anunțe o eventuală candidatură a președintelui Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, secretar general al partidului, la funncția de primar general al Capitalei, o informație lipsită de un suport real. Cel puțin deocamdată.

”Facem sondaje de opinie. Haideți să zicem, de exemplu, Primăria Generală a Capitalei. Candidează Oprescu independent, candidează unul de la PSD și poate să candideze Anca Boagiu sau Petrache sau Atanasiu de la PNL. Facem sondaj și vedem că și Boagiu și Petrache și Atanasiu ar câștiga competiția. Pe cine alegem? Pe ăla care sunt mai sigur că e alături de mine și care poate fi și bun primar (a strigat Petrache peste Atanasiu)”. Apoi s-au auzit multe râsete în sală. De aici a pornit difuzarea unei informații care a fost rostogolită la un post de televiziune. Numele vehiculate au fost ”la plesneală”.

”E vrăjeală”, spun surse din cadrul conducerii PNL. ”Avem trei – patru variante și analizăm. Când va fi cazul vom anunța oficial pentru că nu o să avem un candidat ascuns”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here