Acasă Cultura Caravana galbenă cu povești cavalerești la Ciolpani

Caravana galbenă cu povești cavalerești la Ciolpani

DISTRIBUIȚI

Castelul numit ”Școala numărul 1” își va deschide porțile pentru a primi Caravana galbenă cu povești în ospeție. Copii, părinți și bunici sunt invitați să vină în turnir la sărbătorile de la ”castel”, așa cum se cade la zi de sărbătoare, totul fiind gratuit.

Ascultăm povești cu cavaleri, domnițe, blazoane și peceți, confecționăm scuturi și ne ”luptăm” pentru a ne apăra castelul,  dar – înainte de toate – ne facem noi prieteni, camarazi destoinici de arme și distracție, susțin organizatorii.

Turnirul are următorul program: atelier de lectură (între 18.00 şi 19.00), atelier de creativitate (între 19.00 şi 20.00), teatru de păpuşi (de la 20.00 la 21.00).

Petrecerea este una plină de beneficii pentru micii cavaleri și micuțele domnițe. Atelierele de lectură şi teatrul de păpuşi au rolul de a le stimula imaginaţia, atenţia şi capacitatea de concentrare, iar atelierele de creativitate îi vor ajuta să-şi înfrângă timiditatea și să socializeze unii cu alţii, dezvoltându-şi – în acelaşi timp – aptitudinile practice.

”Caravana Poveștilor Ediția a 2-a” este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here