Acasă Politic Cariera publică, o opțiune pentru tineri

Cariera publică, o opțiune pentru tineri

DISTRIBUIȚI

După ce au fost implicați în activități în instituțiile guvernamentale unde au fost repartizați, participanții la Programul de Internship al Guvernului au formulat propuneri de proiecte, pe care le-au analizat în cadrul unei simulări a unei ședințe pregătitoare și a două simulări ale unei ședințe de guvern, intrând astfel în rolul membrilor Guvernului și învățând parcursul oricărei decizii la acest nivel.

Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, i-a încurajat ca atunci când își vor allege cariera să aibă în vedere și sectorul public.

În cele aproape două luni ale Programului de Internship în cadrul Guvernului au fost implicați 150 de tineri. Ediția din acest an se încheie în data de 9 septembrie. Programul de Internship al Guvernului României a început în 2013 și până în prezent 1.225 de tineri fac parte din rețeaua de alumni a Programului.

2 COMENTARII

  1. […] După ce au fost implicați în activități în instituțiile guvernamentale unde au fost repartizați, participanții la Programul de Internship al Guvernului au formulat propuneri de proiecte, pe care le-au analizat în cadrul unei simulări a unei ședințe pregătitoare și a două simulări ale unei ședințe de guvern, intrând astfel în rolul membrilor Guvernului și învățând […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here