Acasă Politic Ce a înteles Ciolacu din anunțul ”triumfalist” al lui Iohannis

Ce a înteles Ciolacu din anunțul ”triumfalist” al lui Iohannis

DISTRIBUIȚI

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține, într-o postare pe Facebook, că Guvernul trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat marți dimineață la Bruxelles că România va primi în total 79,9 miliarde de euro din planul de recuperare de 750 de miliarde euro și bugetul multianual 2021 – 2027 al UE, în valoare de 1.074 de miliarde de euro.

”Dacă ar fi să dăm crezare anunțului triumfalist al președintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuză! Faceți investițiile din bani europeni și creșteți puterea de cumpărare a românilor!

Îl aștept pe Orban să le spună românilor câți din acești bani sunt de fapt împrumuturi și nu alocări nerambursabile, câți sunt pentru relansarea economică rapidă și câți sunt pentru exercițiul financiar 2021-2027”, a scris Ciolacu pe Facebook, chiar dacă președintele Iohannis a precizat că banii respectivi vor fi pentru investiții în infrastructură..

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =