Acasă Anchete CE DESCOPERA, ZILNIC, POLITIA RUTIERA ILFOV

CE DESCOPERA, ZILNIC, POLITIA RUTIERA ILFOV

DISTRIBUIȚI
Politia rutiera

Acționând pentru prevenirea încălcării legislației rutiere, polițiștii din Balotești au oprit, în trafic, un bărbat de 38 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe strada Unirii, din localitate. La controlul efectuat, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

În seara zilei de 26 februarie a.c., polițiștii din Mogoșoaia au depistat, în trafic, un individ de 43 de ani, care conducea un autoturism, deși nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La aceeași dată, în jurul orei 1940, polițiști din cadrul  Serviciului Rutier Ilfov au oprit, pentru un control, în trafic, un individ de 47 de ani. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Tot ieri, polițiștii rutieri din Măgurele au depistat, în trafic, un tânăr de 27 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe raza localității Jilava, sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat . Acesta a fost condus  la spitalul Sfântul Ioan din București, unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here