Acasă Cultura Centru educațional în localitatea 1 Decembrie

Centru educațional în localitatea 1 Decembrie

DISTRIBUIȚI

Un afterschool cu opt săli, dispuse pe două etaje ale unei clădiri construite la cele mai noi standarde de siguranță, instructori de muzică, pictură, dans.

Așa arată primul centru educațional construit în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov. O comună cu 8.470 de persoane.

180 de locuri pentru copiii din ciclul primar, care, după cursurile școlare, pot ajunge în acest nou centru educațional pentru cursuri extrașcolare care să le dezvolte talentul.

”Este o investiție de aproximativ 5,5 milioane de lei, o asociere cu Consiliul Județean Ilfov (3 milioane de lei), fonduri externe nerambursabile de la Ministerul Fondurilor Europene (1,5 milioane de lei) și contribuții din bugetul local (1 milion de lei),” a declarat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma

 

1 COMENTARIU

  1. […] Un afterschool cu opt săli, dispuse pe două etaje ale unei clădiri construite la cele mai noi standarde de siguranță, instructori de muzică, pictură, dans. Așa arată primul centru educațional construit în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov. O comună cu 8.470 de persoane. 180 de locuri pentru copiii din ciclul primar, care, după cursurile […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here