Acasă Info Local Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, focar de infecție

Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, focar de infecție

DISTRIBUIȚI

Pandemia de COVID-19 a lovit zdravăn fotbalul românesc. CFR Cluj și Dinamo sunt echipele cele mai afectate, iar meciurile lor au fost amânate. ProSport anunță că problema este foarte gravă și la CentrulNațional de Fotbal de la Mogoșoaia, locul unde a fost cazată mai multe zile echipa lui Dan Petrescu. Mai mulți angajați ar fi fost depistați că sunt infectați cu noul coronavirus.

CFR Cluj a aflat cu câteva ore înainte de partida cu FCSB că are un jucător infectat. În acel moment formația din Gruia se afla la Mogoșoaia, în baza unde de obicei este cantonată echipa națională de seniori a României înaintea meciurilor. Tot acolo se pregătesc și alte loturi naționale.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă, iar echipa a fost nevoită să rămână mai multe zile la Mogoșoaia.

Sursele ProSport susțin că deși jucătorii au fost izolați și nu au avut voie să iasă din camere, iar mâncarea le-a fost adusă la ușă, în acest moment mai mulți angajați ai Federației Române de Fotbal, care lucrează în acel loc, ar fi infectați cu noul coronavirus. Și se pare că ar fi luat virusul chiar de la fotbaliștii formației CFR Cluj. Cel puțin așa sunt convinși unii dintre cei care s-au testat și au aflat vestea neplăcută – mai multe pe prosport.ro, Foto:FRF

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here