Acasă Info Local Centură ocolitoare pentru orașul Buftea

Centură ocolitoare pentru orașul Buftea

DISTRIBUIȚI

Orașul Buftea va avea centură ocolitoare, care va fluidiza traficul rutier în zona de vest a județului Ilfov și va îmbunătăți viața locuitorilor.  Consiliul Judetean Ilfov a avizat proiectul.

Noul drum este prevăzut să aibă lungimea de 5,7 km, sistem de iluminat public, două parcări, sistem de preluare a apelor pluviale și 3 intersecții. De asemenea, vor fi construite 3 pasaje rutiere, care vor traversa calea ferată, DJ 101 și o stradă.

Investiția va costa aproximativ 280 de milioane de lei fără tva, iar finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Transport, și de la bugetul de stat.

Prin realizarea centurii ocolitoare a orașului Buftea, traficul rutier de tranzit se va muta de pe DN 1A, iar localnicii se vor putea deplasa mai ușor, cu o siguranță sporită. Această investiție va contribui și la reducerea poluării în localitate.

1 COMENTARIU

  1. […] Orașul Buftea va avea centură ocolitoare, care va fluidiza traficul rutier în zona de vest a județului Ilfov și va îmbunătăți viața locuitorilor.  Consiliul Judetean Ilfov a avizat proiectul. Noul drum este prevăzut să aibă lungimea de 5,7 km, sistem de iluminat public, două parcări, sistem de preluare a apelor pluviale și 3 intersecții. De […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here