Acasă Interne Cercetat sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni, prevăzute de codul rutier

Cercetat sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni, prevăzute de codul rutier

DISTRIBUIȚI

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 09:30, în timp ce se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism, pe breteaua de acces-DN3 din orașul Pantelimon, Județul Ilfov, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri ilfoveni au stabilit faptul că permisul de conducere, eliberat aparent de autoritățile britanice, pe care l-a prezentat bărbatul la momentul depistării nu conținea  elementele de siguranță ale unui permis autentic.

În acest context, în urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura Controlului Judiciar.

În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, complicitate la săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here