Acasă Info Local Chestorul Marinescu a fost schimbat de la conducerea IPJ Ilfov

Chestorul Marinescu a fost schimbat de la conducerea IPJ Ilfov

DISTRIBUIȚI
Chestorul Nicolae Marinescu
Chestorul Nicolae Marinescu
Chestorul Nicolae Marinescu

Noul șef al IJP Ilfov, chestorul Nicolae Marinescu, a fost înlocuit din funcție prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne. Eliberarea din funcție s-a produs luni, 28 ianuarie, urmând ca începând cu 29 ianuarie chestorul Marinescu  să fie împuternicit la conducerea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R.. Succesorul lui Marinescu  este Florin Raportaru. În ședința de astăzi a Consiliului Județean urma să fie discutată strategia ATOP pentru anul 2013.

Analiza de risc semnată de chestorul Marinescu a scos la lumină o situație dezastruoasă în poliția ilfoveană, pornind de la nesiguranța cetățeanului și lipsa de securitate a acestuia, până la deficiențe în pregătirea subordonaților săi.

 Și Marinescu, ca și Nica, par a fi victime ale jocurilor politice locale. Ultima dispută ”pe chestiuni politice” a avut loc zilele trecute între președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, și colegul său de partid, liberalul Radu Stroe, ministru de Interne. Petrache a cerut demisia lui Stroe și o întrevedere ”în trei” și cu liderul PNL Crin Antonescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here