Acasă Economie Chinezii, interesați de agricultura și industria farmaceutică din Ilfov

Chinezii, interesați de agricultura și industria farmaceutică din Ilfov

DISTRIBUIȚI

Conducerea Consiliului Judeţean Ilfov a fost gazda vizitei unei delegaţii oficiale conduse de Ma Li, viceguvernatorul Regiunii Autonome Ningxia Hui (China).

La această întâlnire, din partea judeţului Ilfov, au participat preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Rizia Tudorache, secretarul general al judeţului Monica Trandafir, directorul de Cabinet al președintelui Ionel Scrioșteanu, directorul de Investiții Constantin Călinoiu, deputatul de Ilfov Mihai Culeafă și consilierul pentru Relațiile cu mass-media Claudia Niculae.

Au fost abordate problematici de interes comun referitoare la stabilirea şi dezvoltarea relaţiei de înfrăţire şi cooperare între cele două regiuni. În cadrul întâlnirii a fost agreeată, de asemenea, crearea unei platforme de comunicare între reprezentanţii mediului de afaceri din judeţul Ilfov şi cei ai regiunii Ninxia Hui. De asemenea se vor constitui grupuri de lucru pentru a identifica domeniile similare de interes, cu precădere în industria farmaceutică, industria chimică şi agricultură, informează Biroul de Presă al C.J. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here