Acasă Educatie Chitila: ”Arta – Între Talent și Dăruire”

Chitila: ”Arta – Între Talent și Dăruire”

DISTRIBUIȚI

Tematica –  ”România – 2018 Centenarul Marii Uniri”

Fundația Prețuieste Clipa, în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Prof. Ion Vișoiu” din Chitila, organizează a IV-a ediție a Concursului Naţional de Creație Plastică ”Arta – Între Talent și Dăruire”. Proiectul, care se desfășoară pânăă în luna mai a acestu an, este avizat în Calendarul Activităților Educative Regionale.

Obiectivul general al evenimentului este legat de cuoașterea, stimularea și afirmarea potențialului artistic al copiilor din învățământul primar, gimnazial, liceal. Tematica este ”România – 2018 Centenarul Marii Uniri”.

Lucrările din sectiunea ”Creație Plastică” vor surprinde peisaje, momente istorice, tradiții, obiceiuri ale țării noastre, Romania – atunci si acum, iar în cadrul secțiunii ”,Icoane pe sticlă” tematica va fi la alegere din iconografia tradițională românească.

Concursul este gratuit pentru toți participanții. Se vor acorda premiile I, II și III și premii speciale pentru fiecare secțiune și grupe de vârste. Premiile și diplomele vor fi înmânate la festivitatea de premiere. Se acordă diplome de participare tuturor elevilor. Cadrele didactice coordonatoare vor primi diplomă de participare la concurs și adeverință de coordonator.

Concursul se mândrește, în cadrul ediției a III-a, cu un număr impresionant de mare de lucrări, care îl face unul dintre cele mai mari evenimente artistice din Capitală și nu numai. În total au dat curs invitației 200 de profesori coordonatatori din peste 35 de județe din țară, însumând peste 1.400 lucrări de creație plastică și 120 icoane pe sticlă. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here