Acasă Anchete Chitila: Doi tineri reținuți după găsirea și folosirea unui card contactless

Chitila: Doi tineri reținuți după găsirea și folosirea unui card contactless

DISTRIBUIȚI

La 22 mai a.c., polițiștii din Chitila au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că la sfârșitul lunii aprilie și-ar fi pierdut portofelul într-un complex rezidențial din Chiajna. Ulterior evenimentului, bărbatul a aflat că persoane necunoscute au folosit unul din cardurile din portofel, întrucât serviciul de plată contactless a fost utilizat de aproximativ 40 ori în diverse magazine pentru cumpărături. Prejudiciul în cauză este de aproximativ 2.750 de lei.

Polițiștii din Chitila au întocmit dosar penal, iar la 27 iunie au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani și o tânără de 20 de ani, ambii din București, bănuiți că au găsit și au folosit cardul contactless pierdut în luna aprilie. Persoanele în cauză au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propunere legală, pe numele lor fiind luată măsura controlului judiciar.

Polițiștii din Chitila continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însusirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × two =