Acasă Info Local Chitila Open Tennis

Chitila Open Tennis

DISTRIBUIȚI

Club Sportiv Chitila, în parteneriat cu Primăria Chitila și Fundația PRO Chitila, și în colaborare cu Federația Română de Tenis, ITF Pro Circuit și Ministerul Tineretului și Sportului, organizează cea de-a doua ediție a Turneului Internațional masculin Chitila Open Tennis. Este pentru al doilea an consecutiv când orașul ilfovean Chitila figurează în programul Federației Internaționale cu un turneu ITF Pro Circuit, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari (în 2016 premiile au avut valoarea de 10.000 de dolari).

Programul competiției este următorul:

– Înscrierile au avut loc vineri, pe 18 august, la terenurile de joc din Chitila, din Strada Castanilor, Nr.41

– În perioada 19-21 august se vor desfășura meciuri de calificare, în urma cărora se va completa Tabloul principal al Turneului

– Începând de marti, 22 august, și pînă duminică, 27 august, au loc partidele oficiale, din cadrul Turneului ITF

Până acum, pe site-ul Federației Internaționale s-au înscris 64 de jucători din țări precum Brazilia, SUA, Noua Zeelandă, Pakistan, Peru, Uruguay, Japonia, Chile, Republica Moldova, Franța, Cehia, Israel, Italia, Suedia, Spania, Rusia, Marea Britanie, Grecia și România. Directorul de concurs este Mihai Vanță, din cadrul Federației Române de Tenis. Sponsorul principal al Turneului este Rădăcini, la care se mai adaugă Acvatot, Autoklass, Țiriac Auto, Iridex Group, Dorna, Airflex Packaging și Casa Vânătorească.

Viceprimarul Costel Andrei: ”În Chitila, vrem ca sportul să însemne un mod de viață, unul sănătos, bazat pe principii de fair-play. La inițiativa primarului Emilian Oprea am decis să intrăm în acest important circuit de tenis, pentru că doar un eveniment deosebit poate atrage tinerii și-i poate determina să se îndrepte spre sport. Intrarea la Turneu este gratuită, încă o dovadă că ne preocupă sănătatea copiilor noștri și-i vrem alături de noi, mai întâi ca spectatori, la acest eveniment, după care îi așteptăm să se înscrie la disciplinele din cadrul Clubului Sportiv Chitila”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here