Acasă Educatie Chitila: Petrache: ”Uniunea Europeană funcționează pe principiul Dumnezeu îți dă, dar nu...

Chitila: Petrache: ”Uniunea Europeană funcționează pe principiul Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă”

DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a participat, la Chitila, la lansarea proiectului pe fonduri europene ”Construire școală primară și gimnazială”, alături de primarul Emilian Oprea, viceprimarul Costel Andrei, senatorul Nicoleta Pauliuc, deputatul Daniel Gheorghe, europarlamentarul Cristian Bușoi, lidrul PNL Ilfov Hubert Thuma și mulți cetățeni din orașul Chitila.

Unitatea de învățământ va avea o capacitate de aproape 700 de elevi, valoarea totală a investiției fiind de 31 milioane de lei, din care asistența financiară nerambursabilă solicitată se ridică la aproape 23 de milioane de lei.

”Am discutat, în cadrul Dialogurilor Locale ale Partidului Popular European, despre beneficiile apartenenței la Uniunea Europeană și despre proiectele realizate pe fonduri comunitare în localități, dar și la nivel județean. Fără aceste fonduri europene, județul Ilfov ar fi arătat mult mai sărac. Uniunea Europeană funcționează pe principiul Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă. Trebuie să fii pregătit! Pentru primarul Emilian Oprea greul abia acum urmează, pentru că banii europeni nu sunt dați pe termen nelimitat. Are termene limită și trebuie să se încadreze în ele, în condițiile în care licitațiile pot dura foarte mult. Mă bazez pe tenacitatea echipei și pe puțin noroc”, a precizat Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here