Acasă Info Local CINCI MEDALII PENTRU LUPTĂTORII CSO PANTELIMON LA CUPA DINAMO

CINCI MEDALII PENTRU LUPTĂTORII CSO PANTELIMON LA CUPA DINAMO

DISTRIBUIȚI

Echipa de lupte greco-romane a Clubului Sportiv Orășenesc Pantelimon a participat, în zilele de 6 și 7 mai 2017, la Cupa Dinamo – Memorialul ”Nicolae Martinescu”, competiție organizată în memoria celui care a fost campion olimpic în 1972 și multiplu medaliat european și mondial, decedat în luna aprilie a anului 2013. Foștii mari campioni ai luptelor românești, precum campionul olimpic Ion Cernea și vicecampionul european Marian Sandu, au fost prezenți la competiția care a avut loc la sala de lupte din incinta Complexului Sportiv Dinamo București.

Dintre luptătorii legitimați la CSO Pantelimon, trei au câștigat tablourile lor. Este vorba de Patrick Cecate (categoria 26 de kilograme), Mario Mihu (categoria 28 de kilograme) și Claudiu Soare (categoria 30 de kilograme). O finală foarte disputată a avut-o Valentin Hîncu, locul 2 la categoria 35 de kilograme, tot în același concurs Andrei Popescu situându-se pe locul al treilea.

Bilanțul luptătorilor antrenați de maestrul Gheorghe Florea, la CSO Pantelimon, a fost de cinci medalii, dintre care trei de aur, una de argint și una de bronz.

”Este important pentru acești copii să aibă competiții și să capete experiență. Țin să îi felicit pentru rezultatele obținute la acest memorial”, a declarat maestul Gheorghe Florea.

Recent, clubul sportiv orășenesc a organizat prima ediție a Cupei ”CSO Pantelimon” la lupte greco-romane, competiție apreciată din toate punctele de vedere de participanți.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here