Acasă Politic Ciolacu crede că PSD e pe cai mari și vrea amânarea parlamentarelor/Aleșii...

Ciolacu crede că PSD e pe cai mari și vrea amânarea parlamentarelor/Aleșii nu vor putea vota legi organice, vor încasa doar indemnizațiile

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Marcel Ciolacuia în considerare depunerea unui proiect de lege în Parlament pentru amânarea alegerilor generale, programate pentru 6 decembrie 2020, deși parlamentarii nu vor putea da legi organice, deci vor lua doar indemnizațiile timp de trei luni cât vor mai putea sta în funcție.

Ciolacu a spus la Antena3, că nu-l interesează absolut deloc părerea președintelui Iohannis, care a spus că nu vede ”oportună amânarea alegerilor parlamentare”. ”Nu ne interesează, în acest moment, că-și dorește sau nu-și dorește preșdintele Iohannis alegeri. Noi suntem pe drumul corect. (…) Pe mine mă intereseaza dacă abordarea PSD de după alegerile prezidențiale (din 2019 – n.red) a fost una corectă, dacă românii au acum încredere în PSD și în mesajele PSD. Iar rezultatele de la alegerile locale ne arată că percepția s-a schimbat, de aceea am câștigat consilii județene și cele mai multe primării. Dacă Iohannis crede că rostul lui pe acest pământ românesc este să analizeze scorul PNL, este treaba domniei sale, dar și-a uitat haina constituțională de aproape un an”, a spus Ciolacu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here