Acasă Politic Ciolacu nu știe când va depune moțiunea de cenzură, dar susține că...

Ciolacu nu știe când va depune moțiunea de cenzură, dar susține că guvernul trebuie să plece

DISTRIBUIȚI

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, invitat la RTV, că partidul pe care îl conduce va depune cu siguranță o moțiune de cenzură, refuzând însă să spună când se va întâmpla acest lucru.

”Va veni o moțiune, moțiunea va trece și vor răspunde pentru această manipulare a cifrelor din pandemie și pentru toate hoțiile”, a spus Ciolacu. El anunțase recent că o moțiune de cenzură va fi depusă a doua zi după încetarea stării de alertă.

El a spus că în interiorul PSD s-a convenit să nu se depună moțiunea de cenzură în perioada stării de alertă sau de urgență pentru a nu crea un haos și mai mare, precizând că în acest moment semnăturile necesare depunerii moțiunii sunt strânse din partea parlamentarilor social-democrați.

”Este o presiune din partea autorităților locale de a depune cât mai repede această moțiune. Ei au dus greul, iar guvernul s-a lăudat cu ce au făcut ei”, a mai susținut liderul interimar al PSD.

Ciolacu a precizat că al doilea lucru discutat în interiorul partidului pe care îl conduce, dar și cu aliații săi, Ponta și Tăriceanu, a fost să vină cu o alternativă de program economic până la alegeri, care să prevadă inclusiv introducerea impozitării progresive a veniturilor românilor.

”Trebuie ca acest guvern să plece, va fi un act de patriotism îndepărtarea acestui partid. Nu numai că e incompetent, este și rău… nu doar că nu au majorat pensia minimă, dar au dat bani în avans la ANRP. Nu au deschis teatrele, dar au deschis păcănelele”, a spus Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a precizat că vor fi convocate sesiuni extraordinare ale Parlamentului din două în două săptămâni, astfel încât forul legislativ să nu intre în vacanță nici în iulie, nici în august.

Ciolacu a uitat ce a spus acum două luni

”PSD este de acord cu alegeri locale pe 27 septembrie. Dar guvernul nu vrea alegeri atunci, este posibil sa prelungească starea de alertă. Nu îi convine să fie atunci alegeri”, a mai susținut Ciolacu. La remarca prezentatoarei ca PNL ar pierde în fiecare lună câte un procent, deci ar fi și în interesul PNL să fie alegeri cât mai devreme, Ciolacu a răaspuns ca PNL putea să facă alegeri ”acum trei luni” dacă ar fi fost așsa. ”Iertați-mă, discursul domnului Ciolacu, în urmă cu doua luni și jumate, era următorul: ‘Inconștientilor, vreți să faceți anticipate în pandemie?’ Și acum le spuneți să le facă mai devreme?”, a spus, iritată, Crețulescu. ”Eu, vă spun, dacă le convine așa de mult, de ce nu le-au grăbit? Au vrut odată anticipate, au creat atât un dezastru economic cât și… n-au fost pregătiți pentru această Guvernul PNL a aprobat un proiect de lege prin care data alegerilor locale să fie 27 septembrie. – G4media.ro/Aktual 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + thirteen =