Acasă Info Local Ciorogârla/Sens giratoriu la intersecția DJ 602 (Dârvari) cu DJ 601

Ciorogârla/Sens giratoriu la intersecția DJ 602 (Dârvari) cu DJ 601

DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru cetățenii din Ilfov care intră în Capitală pe partea de vest. În ședința ordinară de luni 30 septembrie a Consiliului Județean Ilfov s-a aprobat începerea procedurilor pentru construirea unui sens giratoriu la intersecția Drumului Județean 602 km 18+ 900 (Dârvari) cu Drumul Județean 601, km 5 + 500 (Ciorogârla).

Este nevoie urgentă de această lucrare pentru că în intersecție circulația se desfășoară cu dificultate și apar de multe ori ambuteiaje și coloane pe distanțe lungi.

Suprafața totală a părții carosabile pe care se vor realiza lucrări este de 1.456 de metri pătrați, iar a trotuarelor este de 320 de metri pătrați.

Lucrarea include și asigurarea scurgerii apelor pluviale pentru că, în prezent, șanțurile de DJ 601 sunt colmatate, iar apa pluvială ajunge uneori în interiorul proprietăților. Pentru eliminarea acestei probleme se vor realiza șanțuri betonate pe o lungime de 1.532 metri, podețe, două camere pentru descărcarea șanțurilor și două ansamble de separatoare hidrocarburi cu stație de pompare.

În zona sensului giratoriu va fi amenajat și un părculeț. Valoarea investiției totale este de 6.429.841,629 lei cu TVA, bani din bugetul Consiliului Județean Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here