Acasă Economie CIRCULAȚIA ȘI APROVIZIONAREA SE DESFĂȘOARĂ ÎN CONDIȚII NORMALE

CIRCULAȚIA ȘI APROVIZIONAREA SE DESFĂȘOARĂ ÎN CONDIȚII NORMALE

DISTRIBUIȚI

circulatie_iarnaUrmările viscolului au fost înlăturate, iar circulația și aprovizionarea se desfășoară în condiții normale de iarnă, anunță CJ Ilfov. În aceste zile, pe toate drumurile județene din Ilfov au acționat 68 de utilaje de deszăpezire, s-au utilizat 28 de tone de sare și 640 tone de nisip, Comandamentul Operațional pentru deszăpezirea și combaterea lunecușului, reușind astfel, să mențină drumurile județene practicabile pe ambele sensuri.

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, a mulțumit cetățenilor pentru înțelegere și face apel să manifeste același comportament în perioada imediat următoare, când, conform avertizării ANM, Ilfovul se va afla din nou sub cod portocaliu.

”Rugăm conducătorii auto să circule cu autovehiculele echipate corespunzător circulației pe timp de iarnă și să se informeze înainte de a efectua orice deplasare, asupra condițiilor de circulație pentru drumurile județene, la numerele de telefon: 021/212.75.34 si 021/212.55.45”, se precizează într-un comunicat al CJ Ilfov.

1 COMENTARIU

  1. Ovidiu, nu ai dreptate, dgaeeba arunci cu noroi in unii si altii. Nu ma incadrez in nici una din categoriile de oameni precizati de tine in articol, insa asta este tara in care traim. Vezi tu vre-o diferenta intre trenul de pe ruta Fagaras, sau oricare alta ruta, unde se presupune ca oamenii ar cumpara bilet? Banii incasati pe bilete nu sunt si nu vor fi investiti in infrastructura feroviara sau modernizarea trenurilor, ci ajung in buzunarul cuiva bogat, care nu se mai satura sa fure . Acelasi principiu se aplica si in cazul drumurilor din Romanica. Cum crezi ca avem asfaltangii miliardari in euro, dar drumurile sunt vai de capul lor. Crezi ca banii incasati din rovignete sau accizele la benzina sunt reinvestiti in modernizare sau constructia de autostrazi? Foarte departe acest lucru spre a devenii realitate . Cam atat am avut de spus si va las sa trageti singuri concluziile ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here