Acasă Info Local CJ Ilfov continuă dezinsecția

CJ Ilfov continuă dezinsecția

DISTRIBUIȚI

Se efectuează tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort adulţi pe întreg arealul judeţului Ilfov

Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, va efectua tratamentele pentru combaterea insectelor de disconfort adulţi pe întreg arealul judeţului. Se va acționa terestru, în interiorul localităților, pe aliniamentele drumurilor județene, la gropile de gunoi și alte alte focare. Tratamentele vor fi efectuate în perioada 25 iunie – 3 iulie 2018, începând cu orele 22.00.

Se va folosi insecticidul K’OTHRINE PROFI 250 EC din categoria BIOCIDE, avizat de Ministerul Sănătăţii Publice, în doză de 30 ml/ha.

Produsul este toxic pentru albine, pești și organisme acvatice şi este necesară anunţarea apicultorilor şi a cetăţenilor de pe raza fiecărei localităţi.

De regulă, tratamentul se efectuează în prima zi din intervalul menționat, iar în cazul în care condițiile meteo nu permit, se amână pentru ziua următoare favorabilă aplicării.

Pentru a evita evenimentele neplăcute ce pot apărea pe parcursul acțiunii de dezinsecție, la fața locului va fi prezent câte un delegat din partea fiecărei primării, anunță Biroul de Presă al CJ Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here