Acasă Educatie CJ Ilfov: Contribuim cu până la 90% la investițiile în infrastructura educațională,...

CJ Ilfov: Contribuim cu până la 90% la investițiile în infrastructura educațională, realizate în localitățile din județ

DISTRIBUIȚI

Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov a vizitat, la 1 octombrie, Școala Generală nr. 1 din localitatea Brănești, pentru a cărei lucrare de reabilitare și extindere Consiliul Județean Ilfov a investit două milioane de lei. Lucrarea a fost finalizată în această vară.

Tot astăzi, conducerea Consiliului Județean Ilfov a trecut și pe la Grădinița cu program prelungit de la Petrăchioaia, pentru a vedea condițiile de funcționare, având în vedere că pentru dotarea acestei instituții s-au investit circa 700.000 de lei.

Din același motiv, pentru a urmări cum sunt întreținute și folosite instituțiile în care Consiliul Județean Ilfov a investit în ultimii ani, Marian Petrache a vizitat și sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 2 din Moara Vlăsiei. Precizăm că pentru realizarea celor două săli de sport din această localitate, CJ Ilfov a investit aproape un milion de lei.

Marian Petrache: ”Educația este o prioritate pentru județul Ilfov, de aceea investim în realizarea de grădinițe și săli de sport, în reabilitarea și modernizarea școlilor existente la noi în județ. Credem că România poate avea viitorul pe care îl merită doar dacă noi, adulții de astăzi, înțelegem să investim în adulții de mâine. Asigurarea unor condiții bune de învățământ pentru copiii noștri este obligația noastră”. – Foto: Biroul de Presă al CJ Ilfov

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here