Acasă Social CJ Ilfov: Încă un contract pentru apă și canalizare

CJ Ilfov: Încă un contract pentru apă și canalizare

DISTRIBUIȚI

Încă un contract semnat, pe apă și canalizare. Este vorba de G01-Gospodării de apa, surse și aducțiuni în Ciolpani, Gruiu, Moara Vlasiei, Petrăchioaia pentru „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Ilfov”, anunță președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Documentul stabilește construirea de noi gospodării de apă (stația unde sunt instalate echipamentele necesare pentru înmagazinarea apei, tratarea și pomparea ei către consumatori) sau modernizarea celor existente. Surse sunt forajele de mare adâncime, iar aducțiunile reprezintă rețelele care leagă forajele de stații.

Contractul de lucrări cuprinde atât proiectarea proceselor tehnologice, cât și proiectarea de detaliu și execuția construcțiilor civile, a instalațiilor mecanice, electrice și de automatizare, inclusiv furnizarea și montarea echipamentelor aferente, pentru extinderea gospodăriilor de apă (incluzând și sursele) și a aducțiunilor.

Durata de execuție a lucrărilor este de 36 de luni de la data ordinului de începere, iar valoarea contractului este de aproape 36 de milioane de lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here